View all essays

Interview over Brand Design (Dutch)

Een interview over Brand Design en hoe dit te waarderen naar aanleiding van een Tweet op een eerder verschenen artikel op Marketing Tribune. Het interview kan je lezen op de website van Marketing Tribune

De designpanels van @MTribuneDesign vertellen één ding: dat het ongelooflijk moeilijk is branding te beoordelen.
  • Buzzkruit

    I have been invited to be present at Buzzkruit, a small networking and inspiration evening with workshops and speed dates for young creatives. The idea is that they can ask questions about any topic related to working in the creative industry. Helping…

    Interview (Dutch)

    De Stad Antwerpen vraagt in een interview naar het verhaal achter Creative Network & Let's Talk Design en hoe ik dat combineer met mijn werk als grafisch vormgever, het hoe, waarom en wanneer kan je lezen in dit interview. Creatieve bruggenbouwer